Organiste bespeelt waterorgel

waterorgel
Achtentwintig personen vertrokken dinsdag 12 oktober met de bus vanuit Hilversum richting onbekende bestemming: de route van de Seniorentocht blijft een goed bewaard geheim!

De tocht voerde eerst langs Loosdrecht, Breukelen en vervolgens over het Amsterdam-Rijnkanaal, langs de nieuwe A-2 tunnel en door de nieuwe Utrechtse wijk Leidse Rijn. Daarna via IJsselstein en Lexmond over de Lekdijk naar Ameide voor de lunch en een waterorgelshow. Ook onze organiste Elly Bruining mocht daarbij even de toetsen bedienen om de waterstraaltjes op Händels Watermusic mooi te laten opspuiten.


’s Middags ging de tour door Vijfherenland, via Leerdam en de Lingeroute langs Beesd, Deil, Buren en Culemborg. Bij restaurant de Betuwe werd de theepauze ingelast,waar velen trouwens de thee vervingen door iets sterkers.

Over de ‘grote weg’ gingen we tenslotte via Utrecht terug naar Hilversum, met inbegrip van 2 files van acceptabele lengte, die seniorenvoorzitter Kees Giskes en Priscillavoorzitster Corry Giskes volop gelegenheid boden voor de gebruikelijke afrondende woorden.

Al met al opnieuw een geslaagde dag, waarbij het zwaartepunt deze keer lag op de bus-tourtocht, zodat iedereen weer eens volop met anderen kon bijpraten.   

(Met dank aan Luuk Giskes voor de verslaggeving.)