Rectificatie bericht rommelmarkt

In de oktober-Vitus die deze week op de deurmat valt, was de redactie ietwat voorbarig met het schrijven van het berichtje over de rommelmarkt. Excuus, Priscilla, voortaan zullen we dat eerst even overleggen met jullie!

Bij deze het bericht van Priscilla wat er eigenlijk had moeten staan!

Snuffelrommelmarkt 2011.

Als jullie deze regels lezen is hij alweer bijna een maand achter de rug. Maar langs deze weg willen wij alle mensen bedanken die spullen hebben aangeleverd. En natuurlijk alle mensen die op de vrijdag en de zaterdag zo hard hebben gewerkt om de markt tot een succes te maken. Ook reclame in de krant en de raamposters die overal werden opgehangen hebben hun werk gedaan.

En als je soms dacht dat reclame niet helpt: Zelfs via een Argentijnse lezer van de digitale Vitus hebben we zaterdag nog iemand binnen gekregen.

Het mooie netto resultaat is geworden: 1.039,65 euro.

Nogmaals Hartelijk Dank aan iedereen!

 

Priscilla.