Waar zijn de jongeren?

Dat  jongeren en naar de kerk gaan soms wel eens heel verschillende dingen kunnen zijn, weten we, maar mocht u zondag 13 november denken dat het toch bar en boos gesteld is omdat er geen enkele jongere in de kerkbank zit, dan moet u toch weten dat daar deze keer een goede reden voor is.

Onze jongeren zijn die ochtend op stap met Yvonne Hoek, kerkbestuurslid, en Jutta Eilander, jongerenpastoor, voor een kerkenrondje. Verder kijken dan je eigen kerktoren lang is en buurten bij andere kerken dus. Hoe doen ‘ze’ het daar? Wat wordt er gezongen? Welke preek hoor je daar? Goed om eens buiten de deur te kijken en mee te maken hoe anderen bezig zijn met de Bijbel.

Zondag 13 november zal de dienst bij Thousand Hills bezocht worden. Een Engelstalige kerk aan de Neuweg. Thousand Hills is een internationale kerk met als doel mensen tot Jezus te brengen en de gemeenschap te bemoedigen om Jezus te volgen, God en anderen te dienen. Bij deze kerk kun je een half uur langer in je bed blijven liggen: ze beginnen om 10.30 uur :). Hun vieringen duren wel zo’n anderhalf uur en daarna is er ook koffie.

Jongeren die willen meegaan, worden gevraagd dat even door te geven voor 10 november aan Yvonne (yvonnehoek@live.nl).