Toneel ‘Welstand en Wormenbrij’ te heavy!

Op donderdag 16 en vrijdag 17 februari hebben weer heel wat parochianen en aanverwanten genoten van hoogstaande acteerprestaties; was het niet van de acteurs dan wel van de ‘regenwormen’. Deze hadden namelijk een belangrijke rol in het stuk. Daarom nogmaals een korte samenvatting:

Met de familie Beunen was niets mis! Het leek een volkomen normaal gezin! Alhoewel…? Kitty (Sanne Bikker) had haar handen vol aan de carrière van haar man Bruno (Herman Giskes), een jaloerse vriendin Miranda (Gery Bikker) en dochter Wietske (Maaike Giskes) met haar rare vriend Floris (Joâo Smits)! Ze wilde ervoor zorgen dat Bruno zou worden opgemerkt door zijn baas meneer Hulshof (Bart Bikker) en liet zich door niemand tegenhouden, zelfs niet door een of andere ‘kakmadam’ (Alice Parmentier) die plots ten tonele verscheen. Als klap op de vuurpijl begon de ‘kronkelende’ hobby van Bruno’s moeder (Annemarie Giskes), het sparen van regenwormen, ook vreselijk uit de hand te lopen. Na veel misverstanden kwam alles dan uiteindelijk toch nog goed, Nou ja, goed? Laten we het erop houden dat het voor de regenwormen wat minder goed afliep.

Dankzij Thiemo Bikker is deze toneelperiode weer vlekkeloos verlopen. Op het ene punt na dat Lisa de Ridder drie weken geleden plotseling werd geveld door de ziekte van Pfeiffer, maar daar kon Thiemo niets aan doen :). Lisa, vanaf deze plek nogmaals van harte beterschap! Ook zijn we natuurlijk erg blij dat Sanne en Gery de gaten in de rolverdeling wilden opvullen en dat Ingeborg Jans wel wilde souffleren. Hartelijk dank allen, ook degenen achter de schermen (Ank, Hans en Coby) en in De Akker (John en Ingrid)!

Wij kijken al weer uit naar volgend jaar!!!

Namens Vita Nuova,
Herman Giskes.

Hieronder de foto’s, gemaakt door Benne Holwerda.