In de startblokken!

Team Vita Nuova staat in de startblokken om onze parochie op tweede paasdag te vertegenwoordigen in Egmond bij het volleybaltoernooi! Bart, Bart, Stephanie, Antonio, Elbert, Alice, Herman en Annemarie gaan vast een mooie dag tegemoet met hopelijk een nog mooier einde! De spelers zijn op elkaar ingespeeld, want al eerder deed het Vita Nuovateam in deze samenstelling mee.
Of ze niet opzien tegen de concurrentie? Bijvoorbeeld het team van de Zomer Activiteitenkampers, No Stress?
Annemarie: “Het zakampteam bestaat meestal uit jeugd en vormt naar verwachting geen grote bedreiging. Het team van de kampleiding en Amersfoort willen we echter in de voorrondes liever niet tegenover ons hebben.’
Supporters zijn van harte welkom in Egmond!!!

De dag begint in de parochiekerk van de Heilige Agnes (Voorstraat 112, 1931 AN Egmond aan Zee) met een viering en daarna koffie/thee. Het volleybaltoernooi vindt plaats in Sporthal De Watertoren (Watertorenweg 36, 1931 BA Egmond aan Zee), waar de zaal open is vanaf 12.00 uur. Om 12.30 barst de competitie los.

Parkeren
Bij de Sporthal is (gratis) parkeergelegenheid. Ook wanneer je eerst naar de kerkdienst gaat, is het raadzaam om de auto eerst bij de Sporthal te parkeren, want elders in het dorp heb je een parkeervergunning nodig of dien je parkeergeld te betalen. De kerk is op loopafstand.