Seniorendag-nieuwe-stijl

Afgelopen donderdag was er de seniorendag-nieuwe-stijl. Dat hield in: een iets korter programma, dus iets later beginnen, en de keuze uit een lunch met wel of niet een aansluitend bustochtje naar Brabant.

Na een gezellige maaltijd in De Akker (onder de hoede van John en Ingrid) gingen de meesten vervolgens ook mee in de bus. Dit jaar ging het niet zozeer om de bustocht, maar reden we regelrecht naar landgoed Het Broeck in Raamsdonk, waar een rijtuigenmuseum en een mooie beeldentuin zijn gevestigd.
We werden daar prima ontvangen en kregen eerst een film te zien van de juist voltooide restauratie van de laatste aanwinst van het museum: een origineel Amerikaans Amish-rijtuig. Daarna volgde de zeer interessante rondleiding langs veel (maar lang niet alle) van de uitgestalde rijtuigen.

Vervolgens was er vrije wandeling over het landgoed, door de siertuin, en langs de beelden met daartussendoor natuurlijk volop gelegenheid voor thee-met-gebak.
En zoals gebruikelijk kregen we op de terugreis de uitgebreide dankwoorden en wat korte files. Al met al een ontzettend geslaagde dag, en hulde aan PRISCILLA!

Hartelijk dank, ook van deze senior.
Luuk Giskes

 

Foto’s: Luuk Giskes en Inge van Maaren