Gastvrijdag

deurmat welkom

Veel kerken hebben tijdens de Open Monumentendag (14 september) de deuren geopenend en bezoekers welkom geheten. Namens de commissie voor vorming en toerusting nodigt pastoor Joke Kolkman de gastvrouwen en gastheren van die kerken uit om een week later naar de Paradijskerk in Rotterdam te komen en ervaringen uit de wisselen. Deze dag is speciaal bedoeld voor ontvangers van gasten in een monumentaal of mooi gebouw waar mensen zomaar komen binnen stappen. Hans de Rie, de citypastor in Rotterdam, zal de dag leiden. In het voorjaar volgt er een dag voor de vrijwilligers van kleinere kerken en minder opvallende gebouwen. Hoe timmer je dan aan de weg?

Wat praktische informatie:
Datum: 21 september
Adres: Nieuwe Binnenweg 25 in Rotterdam (Het is ongeveer 10 minuten lopen van het centraal station en te bereiken met de metro, halte Eendrachtsplein of met de tram, lijn 4.)
Tijd: Vanaf 10.15 uur (koffie!) tot ongeveer 15.00 uur.
Zelf een lunchpakket meenemen, voor melk / karnemelk wordt gezorgd.
Voor meer informatie: Joke Kolkman (j.kolkman@x4all.nl)