Kaartavonden

 Een nieuw seizoen klaverjassen en proponeren gaat van start op zaterdag  26 oktober in De Akker. Vooral mensen die nog niet eerder met ons meegespeeld hebben zijn van harte welkom. Uiteraard hopen wij ook iedereen weer te ontmoeten die al eerder met ons gespeeld hebben.
Wij spelen het klaverjassen op zijn Amsterdams (dan hoef je de slag van je maat niet te troeven). En wij spelen zeker niet met het mes op tafel. Dus ook zij die een van beide spellen niet 100% beheersen zijn uitgenodigd om met ons mee te spelen. Vrienden en/of buren zijn ook van harte welkom op deze klaverjas- en proponeeravonden.

Er wordt een bijdrage gevraagd van € 2,= per persoon. Iedere spelavond staat op zichzelf en na afloop is voor eenieder een prijsje te bemachtigen. Na vijf spelavonden wordt er bij het klaverjassen een winnaar bepaald, die naar huis gaat met de wisselbeker, die een jaar in zijn/haar bezit blijft. Bij de proponeerders zal de gouden prop worden uitgereikt aan de winnaar.

De kaartavonden zijn: 26 okt, 16 nov, 11 jan, 08 feb, 15 mrt

De aanvang is 19.30 uur in De Akker. De eindtijd hangt er vanaf of we drie of vier rondes spelen!