Collecte noodhulp Filippijnen brengt ruim 300 euro op

‘Het begon om half zes ‘s ochtends. In het begin leek het mee te vallen. Na een uur gebeuk van regen en storm, wist ik dat er iets vreselijks over ons heen trok,’ aldus een ooggetuige uit Tacloban, een stad op het eiland Leyte in de Filippijnen. Hoe vreselijk, dat hebben we de afgelopen dagen via de media gezien en gehoord. Vrijdag 15 november meldde het nieuws dat alleen al in Tacloban tot nu toe 4000 doden zijn geteld. Tot nu toe.
De collecte tijdens de viering  van zondag 17 november aanstaande heeft als doel noodhulp aan de Filippijnen. De opbrengsten voor dit doel uit alle oud-katholieke parochies worden overgemaakt via de landelijke kerk naar onze Filippijnse zusterkerk, de Onafhankelijke Filippijnse Kerk. Kunt u komende zondag niet in de viering zijn en wilt u wel bijdragen aan deze collecte voor de Filippijnen, maak dan uw gift over naar de Oud-Katholieke Kerk van Nederland te Amersfoort op bankrekening: NL06ABNA0214190129 onder vermelding van noodhulp Filippijnen. Velen hebben al bijgedragen aan giro 555 of andere hulporganisaties en de hoop is dat u ook aan deze collecte geeft en slachtoffers in de Filippijnen steunt.