Poetsen I en II

Elk jaar wordt alles wat glimmen mag in de kerk gepoetst. Dat hoort bij de voorbereidingen op de hoogfeesten van Kerstmis en Pasen. Dit jaar is de ‘kerstpoets’ wat eerder dan anders vanwege de twee feesten die al eind november in de kerk gevierd worden: de priesterjubilea van emeritus-pastoor George Blom en pastoor Leen Wijker. Wie mee wil helpen is meer dan welkom op vrijdag 15 november vanaf 13.00 uur bij koster Chris van den Enden in de kerk. Ingang via de zijdeur van de kerk.

Poetsen part deux gebeurt een dag later:

Dan is het kerkgebouw aan de beurt voor een flinke schoonmaakbeurt.  Helpt u een handje mee? Zaterdag 16 november vanaf 10.00 uur wordt alles spic & span gemaakt. Laat het even aan de pastoor weten dat u komt boenen, vegen, soppen, dan zorgt hij voor voldoende koek bij de koffie.