Baksels en boeken


Twee-euromunten, een van vijftig eurocent, papiergeld: het kistje waar de opbrengst van de kinderkerk voor het vastenproject in zit is goed gevuld! Elke zondag geven de kinderen al iets in het collecte-emmertje en vandaag hebben ze in De Akker nog meer geld opgehaald voor de fruitbomgaard in Oeganda! Bij het koffiedrinken na de viering werd zelfgebakken cake en brownies gepresenteerd. Op halfvasten smaakt zo’n extraatje wel 🙂 En op vier tafels lagen stapels boeken klaar om verkocht te worden. Dikke en dunne boeken, boeken ter vermaak of ter lering, menig parochiaan verliet De Akker met één of meerdere exemplaren onder de arm. En nu moet de inhoud van dat geldkistje geteld worden, al die munten en briefjes. Hoeveel zou zo’n kinderkerkactie van verkoop van baksels en boeken opleveren??? Op zondag 6 april zullen we het weten!