Startzondag: ook voor kinderen en jongeren.

Het is weer zover! De startzondag! Het zand is uit de haren, de tent weer opgeruimd. De jetlag weer voorbij en …helaas…..de school is weer begonnen. Maar eigenlijk is het ook wel weer erg leuk om weer te beginnen. Je ziet iedereen weer en ook de leuke dingen beginnen weer. Sport, muziekles en de gezellige feestjes van je vrienden en vriendinnen.

En natuurlijk willen we ook in de kerk graag gezamenlijk weer beginnen. En dat moet wel met wat gezelligheid!
Dus aankomende zondag hebben we weer eens een zitzak zondag! We gaan het hebben over het kerkgebouw en wat een kerk nu precies is. En natuurlijk knutselen we een kerk? Ben jij goed in knippen & plakken, of ga je liever kleien?
Ook de oudere kinderen en jongeren willen we vragen te komen! Hen willen we vragen na te denken en tips te geven over kinderen en jongeren in de kerk.
En neem wat lekkers mee! Dan zorgen wij voor wat te drinken.