Ontmoetingsavond 20-45

Op 1 oktober is er een avond voor parochianen in de leeftijd van 20 tot 45 jaar. De avond is bedoeld om elkaar te ontmoeten, kennis te maken en samen na te denken over activiteiten of een gespreksgroep voor parochianen in deze leeftijd. Het maakt daarbij niet uit of je nu (bijna) elke week in de Vituskerk komt, of misschien eigenlijk niet zo goed (meer) weet wat je met die kerk aan moet. Je bent van harte welkom! 

Locatie: bestuurskamer (pastorie, ingang links naast de kerk)
Tijd: 20.00 – 21.45 uur

In verband met de voorbereiding zou ik je willen vragen om je uiterlijk 24 september bij mij op te geven. Dit kan via mail: hajgaasbeek@gmail.com of per telefoon: 06-36547237. Laat daarbij ook een mailadres (of nummer) achter, zodat ik contact kan opnemen indien nodig. Ook als je niet kunt, maar wel geïnteresseerd bent in of ideeën hebt voor verdere activiteiten, kun je me op die manier bereiken. 

Hopelijk ontmoeten we elkaar op 1 oktober!

Helen Gaasbeek,
pastoraal werker