Fotoverslag Spartaans huishouden

Als in een film, zo laat het verslag met de vele foto’s van het toneelstuk Een Spartaans huishouden zich lezen. Het enthousiasme van de spelers spat eraf, het plezier van de toeschouwers is overduidelijk.
Met grote dank aan Benne voor dit nagenieten.

Herkent u al wie wie is? De man in pak met die grote zwarte bril is Herman, de vrouw met het schortje voor is Annemarie. Het kapsel van Marijn is voor dit stuk rechtomhoog geblazen en hij draagt een kek rood shirt. Ook in het rood maar dan weer anders is de outfit van João. De sportieveling in het trainingspak wordt gespeeld door Bart. Maaike is de vrouw in de klassieke filmische kleding (in blauw en wit) en Dominga is kort en krachtig aanwezig geweest.

Minder zichtbaar op toneel, maar  o zo belangrijk zijn Thiemo en Gery. Zou er wel toneel zijn als zij niet zo betrokken en bevlogen aan het werk zouden zijn geweest?

Op naar de finale!