Succesvolle klucht!

Tweemaal werd Het Spartaans huishouden gespeeld en tweemaal klonk een enthousiast applaus. Iemand die van harte meeklapte schreef een eigen impressie van het Vita-toneelgebeuren:
Het was op vrijdag weer heel goed bezet en opnieuw was het een groot succes!! Het was een klucht dus ik heb niet alles goed begrepen.


Het toneel was verdeeld in twee appartementen, een van een bokser, de andere van een actrice. Verder was er ook een gluurderige huismeester en een jaloerse echtgenoot van de hulp van die actrice. Dan nog een acteur die moest komen oefenen met de actrice.… En toen volgde daar natuurlijk een overdaad aan kolderieke gebeurtenissen en misverstanden, waaraan ik niet kan beginnen om dat uit te leggen, ook al omdat ik de helft alweer vergeten ben …
In elk geval waren er ook negen deuren die geregeld gebruikt moesten worden. Er werden trouwens ook nog twee moorden gepleegd, die later geen moorden bleken te zijn. En alles kwam, zoals gebruikelijk, weer op zijn pootjes terecht.
Na afloop was er nog een lotenverkoop met vele prijzen, ten bate van het vastenproject.