Mijn parochie-moment

De plaatselijke gemeenschap, de lokale kerk, dáár gebeurt het. Daar komen mensen samen en vieren ze hun geloof. De redactie van De Oud-Katholiek zou zo graag enkele verhalen uit die lokale gemeenschappen willen opnemen in het zomernummer. Daarom deze oproep aan parochianen uit alle parochies: schrijf nou eens op wat jou/u het afgelopen jaar het meest geraakt heeft in de parochie, in de vieringen. Het mag een klein moment zijn geweest of een grootste ervaring. Een gesprek, een onderdeel van een dienst, iets wat jou/u is bijgebleven als zeer waardevol. Schrijf het in weinig woorden voor ons op en stuur je opmerking (bijvoorkeur voor 10 mei aanstaande, maar een week later mag ook) naar redactie@okkn.nl of naar Kamerlingh Onnesweg 167, 1223 JE Hilversum.
Of we de tekst – geheel, gedeeltelijk of helemaal niet – zullen gebruiken voor het blad kunnen we nog niet toezeggen. Dat zal ook afhangen van het aantal ontvangen reacties. Laat van je horen en geef door wat voor jou/u een van de betere parochie-momenten is geweest.