Open Monumentendagen 2015: Kunst & Ambacht

Onze parochie telt vele kunstenaars, zoals uit eerdere exposities is gebleken. Deze kunstenaars worden ook nu weer uitgenodigd hun werk te tonen tijdens de Open Monumentendagen 2015, te weten 12 en 13 september aanstaande.
Maar niet alleen kunst, ook ambacht is deel van het thema van deze dagen. Als u enige vorm van ambacht beoefent, wordt ook u uitgenodigd uw werk te tonen. Stoelenmatter, encadreur, boekbinder en schrijnwerker zijn enige voorbeelden. Kunst en ambacht liggen vaak dicht bij elkaar, denk bijvoorbeeld aan een pottenbakker. U kunt werk exposeren, maar ook uw ambacht ter plekke uitvoeren. Als u zelf geen kunst of ambacht bedrijft, kent u wellicht iemand binnen de parochie die dat wel doet, maar zelf te bescheiden is dat kenbaar te maken. Laat het ons weten.

Antonie van Aartsen
vaartsen@kpnmail.nl