Onze kaartavonden gaan weer van start

Afgelopen seizoen heeft Liesbeth de klaverjasbeker mee naar huis mogen nemen. Zij heeft er jaren voor moeten strijden en eindelijk heeft zij hem gewonnen.Het was verdiend want nr. twee, Harry Boelens, liet zij met 873 punten achter zich.
Bij het proponeren ging Henny Plomp er met de gouden prop vandoor. Zij heeft vorig seizoen heel goed gespeeld en drie van de vijf avonden is zij als eerste geëindigd. Ook Henny heeft de beker verdient.
 
Wij gaan zaterdag 31 oktober opnieuw van start. U kunt klaverjassen of proponeren in De Akker.Er staan vijf avonden gepland om uiteindelijk te bepalen wie het komend seizoen met de wisselbekers mag gaan pronken.
Ik hoop op jullie/jouw aanwezigheid. Uiteraard zijn andere familieleden en vrienden ook van harte uitgenodigd om met ons mee te kaarten.
De avonden zullen plaatsvinden  op de volgende zaterdagen:
31 oktober, 28 november, 9 januari, 13 februari en 19 maart.
Alle avonden zullen om 19.30 uur in De Akker aanvangen.
Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Thiemo Bikker.