Sfeervolle lunch

Zo’n zestig personen waren zondag 13 december aanwezig bij de adventslunch. Bij binnenkomst was het meteen al heel erg gezellig, want De Akker was mooi versierd en er wachtten zeven gedekte tafels, verspreid over het lage en hoge gedeelte. De allerjongsten hadden de ruimte om te spelen, terwijl de ouders meededen met de lunch.
Het koor, op de piano begeleid door Bart Sonnenschein, gaf het startsein voor de lunch.

De lunch begon met een soep, tomaten- of groentesoep. Vervolgens heeft het koor een tweede lied gezongen. Na dit lied heeft iedereen genoten van de belegde broodjes met kaas, ham, salades en werd er melk, sap en karnemelk geschonken.

Vervolgens werd de heer Zaghtiti voorgesteld. Hij is de voorzitter van de stichting Hand in Hand voor Syrië. De heer Zaghtiti gaf een presentatie en liet weten dat de stichting alle vormen van hulp kan gebruiken.

Na een derde lied gezongen door koor en meezingende parochianen werd de lunch afgesloten met een verrassend mooie én lekkere bavarois met aardbeien of sinaasappel met zoete koekjes en chocolade truffels.
De complimenten aan allen die aan deze adventslunch een bijdrage hebben geleverd, ook aan John en zijn team.

U allen fijne feestdagen en een goed 2016 toegewenst!


Tekst: Maghalie, foto’s: Goos en Helen