Doppenbericht


Heeft u het witte emmertje al ontdekt op de tafel in het portaal? Het is een doppenemmer en dat zit zo: Beatrix Brass, dat is de muziekgroep die onlangs nog op het kerstkerkplein speelde, spaart plastic doppen, doppen die vast in elk huishouden voorkomen. Die doppen van de zuivelpakken of de frisdrankflessen gaan nu natuurlijk al in de Plastic Heroeszak. Doet u die doppen voortaan in het witte emmertje, dan bent u niet alleen goed bezig voor het mileu, maar ook voor KNGF Geleidehonden. Beatrix Brass spaart namelijk deze doppen voor dit goede doel. Op de poster die in het kerkportaal hangt leest u om welke doppen het allemaal gaat. Is de emmer vol, dan wordt ‘ons’ emmertje geleegd bij Beatrix Brass en kunnen we verder met verzamelen. Want elke zondag wat dopjes in de emmer levert een mooie bijdrage voor KNGF Geleidehonden op!