Een student, een tante en nog meer types

Twee voorstellingen speelde de toneelgroep van Vita Nuova op 4 en 5 februari. Na vele maanden hard oefenen kon het publiek meegenieten van de belevenissen van een student (Marijn) met een overheersende tante (Maaike), die graag haar neef aan een door haar gekozen rijk meisje (Susanne) wil koppelen. Natuurlijk wil de neef liever zelf een vrouw kiezen en daarvoor zoekt hij hulp bij zijn beste vriend (Herman). Het gaat natuurlijk allemaal anders lopen.
Er valt letterlijk een arm meisje (Annemarie) bij neef op de deurmat en daar valt neef natuurlijk meteen voor, terwijl  het meisje dat tante meebrengt helemaal niet in de smaak valt bij neef, maar wèl bij zijn beste vriend. En dan is er ook nog Happy Snack-directeur Simon (João), die zich uiteindelijk zal ontfermen over tante …
Eind goed, al goed. Dit was vast allemaal niet gelukt zonder de goede leiding van regisseur Thiemo, de begeleiding van souffleuse Gery, licht-en geluid-man Bart en grimeuse Ank, en de hulp van vele anderen!
Bedankt voor deze leuke avonden!
Een toeschouwer.

(Meer foto’s volgen binnenkort.)