Kaarten

 Op zaterdag 19 maart was het alweer de laatste avond van het kaartseizoen 2015-2016. Bij het klaverjassen hebben de dames goed gescoord dit seizoen. Van de eerste vijf plaatsen werden er vier bezet door de dames. Helaas voor de dames werd Wiebe de Haan eerste van dit seizoen met 24427 punten. Nogmaals gefeliciteerd, Wiebe, met deze mooie overwinning. Hij mag de wisselbeker voor één jaar meenemen. 

Bij het proponeren heeft Henny Plomp voor de tweede maal achtereen de wisselbeker gewonnen. Met een score van 66 punten heeft ze de familie Giskes en Trijnie Hartogh achter zich gelaten. Gefeliciteerd met het opnieuw behalen van de wisselbeker!


Trijnie is de laatste avond als eerste geëindigd met 14 punten, ook een mooie prestatie. Beide seizoenwinnaars hebben naast de beker ook een mooie taart meegekregen om de overwinning te vieren.  

Trijnie en Marijn kregen een paashaas ter aanmoediging, omdat zij helaas op de laatste plaats zijn geëindigd.

Wij gaan hopelijk genieten van een mooie zomer en ik hoop volgend jaar jullie allen weer terug te zien bij de kaartavonden.

Foto’s: Christi