Geloofsvragen van kinderen

Op dinsdagavond 1 november om 20.00 uur wordt in Amersfoort een workshop gegeven over ‘Geloofsvragen van kinderen’. Nieske Selles, schrijfster van het boek ‘Wie heeft eigenlijk God gemaakt’, verzorgt deze workshop en zal met ons aan de slag gaan om op een creatieve wijze met de geloofsvragen van kinderen om te gaan. Stelt jouw kind ook veel vragen over God, de Bijbel en het geloof? Tijdens een interactieve workshop denkt Nieske met ons na over al deze (moeilijke) vragen van kinderen. Hoe ga jij als (groot)ouder/ clubleider/ leerkracht om met al deze vragen? Op wat voor manier betrek je de Bijbel bij het zoeken en formuleren van antwoorden? Welke rol speelt het gebed? Hoe ga je om met vragen waar je zelf het antwoord niet op weet?
Voor deze avond zijn (groot)ouders (van (klein)kinderen t/m 12 jaar) en kinderkerkleiders van harte welkom.
Graag opgeven via marjolijn.runhaar@gmail.com.


Workshop Geloofsvragen van kinderen’ voor ouders van kinderen t/m 12 jaar
Datum: 1 november 2016
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: oud-katholieke kerk Joris op ‘t Zand (ingang Bolderstraat), Amersfoort
Kosten: gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld