De Henny’s slaan toe!!

Zaterdag 29 oktober was de eerste kaartavond van het seizoen 2016-2017 in De Akker. Er werd weer geproponeerd en geklaverjast. De avond werd verrassend afgesloten met de overwinning van Henny Nagel bij het klaverjassen, met een mooie score van 5738 punten. Bij het proponeren heeft Henny Plomp de overwinning behaald met 12 punten. Zij is weer goed gestart en maakt haar overwinning van de wisselbeker, van de laatste twee seizoenen, daarmee waar. Na afloop van de avond kon iedereen weer met een prijs naar huis. Liesbeth heeft weer goede inkopen gedaan, waardoor we allemaal met iets lekkers naar huis zijn gegaan. 

Er is nog plaats om met ons mee te doen op de komende kaartavonden. We gaan vooral voor het de gezelligheid en nodigen iedereen uit die met ons mee wil spelen. De kosten zijn € 2.50 per avond en je hoeft niet op alle avonden aanwezig te zijn. De komende data zijn:
zat 26-11-16

zat 14-01-17

zat 18-02-17

zat 18-03-17

Alle avonden zullen om 19.30 starten in De Akker.
Mocht u verdere informatie willen hebben, dan kunt  u contact opnemen met Thiemo Bikker, bikkerth@ziggo.nl