Het schilderwerk is bijna gedaan

In de weken van advent maken de kinderen van de kinderkerk een kerststal. Vorige week zijn ze begonnen met het buitenschilderwerk en op de tweede zondag van de advent kreeg ook de binnenkant een likje verf. Boven op de stal prijkt al een prachtige ster. Behalve verven, knippen en plakken wordt er ook geluisterd naar een verhaal.

Elke adventszondag worden (roekoe) de kinderen in de kerk al toegesproken (roekoe) door Rainbow, de duif die langzaam naar beneden komt zweven en het lijkt wel of hij elke week een stukje verder de kerk in durft te vliegen. Rainbow komt uit Wonderland, het land waar iedereen gelukkig is en mensen elkaar helpen. Overal op de wereld zoekt hij plaatsen waar dat ook zo is. En dan vertelt hij de kinderen erover. Zoals dat verhaal over Pakistan waar Rainbow een bijzondere vriend vond.
Elke zondag zamelen de kinderen geld in en dat is bestemd voor Vladimir. Ze hebben daar in deze weken een heel mooie spaarpot voor. Wie weet komen ze binnenkort die spaarpot aan u laten zien. Wilt u dan ook iets voor Vladimir geven, mag best, hoor. Fijn zelfs!