Zeg het met bloemen

 
Dat hebben Corry Giskes en Jannie Nieuwenhuizen ruim dertig jaar gedaan met hun werk voor de bloemengroep. Heel wat feestdagen en gewone zondagen was de kerk mede door hun inzet prachtig versierd. Zij moeten beide nu stoppen, maar dat kon natuurlijk niet zonder dat de bloemengroep hen daarvoor bedankte. Gerda Giskes ontving de hele groep met koffie in haar prachtige appartement, Susanne Rosielle-Barelds had een mooie taart gemaakt en twee bossen bloemen namens parochie maakten het feest compleet. Ook langs deze weg Corry en Jannie: heel hartelijk bedankt voor jullie inzet en de fleurige versieringen.

p.s.: Onze groep mist dus twee trouwe leden; nieuwe leden verwelkomen wij met open armen. Vind je het wel leuk om met bloemen bezig te zijn, maar denk je ‘Kan ik het wel’, geen punt, we helpen je graag.