Pannenkoeken op Aswoensdag

Hebben jullie al die paaseitjes gezien in de winkel? Toch duurt het nog meer dan 40 dagen tot Pasen. Het betekent dat wij weer gaan aftellen tot Pasen en een heleboel leuke dingen gaan doen in de kinderkerk. We beginnen op Aswoensdag (1 maart, 17.30u) met pannenkoeken eten bij de pastoor. Waarom? Dat gaat de pastoor ons uitleggen. 
Verder gaan we natuurlijk Palmpasenstokken maken, een boekenmarkt houden, paaseieren zoeken en een woestijntuin laten bloeien in de kerk, maar de kinderen gaan ook allemaal een eigen tuintje maken. Ook komt er een logee die om de beurt met een van de kinderkerkkinderen mee naar huis mag. 
 
Een belangrijk vraag aan de kinderen voor de eerste zondag:  Willen jullie een emmertje ‘woestijn’ zand meenemen? En hopelijk moeten er stapels pannenkoeken gebakken worden, omdat er veel kinderen komen. Wel graag even voor woensdag laten weten of je mee eet! Aanmelden mag bij de pastoor, bij Yvonne of bij Rachel.