Een goed begin

Na de zomervakantie begint een nieuw seizoen en ook in de parochie willen we dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We nodigen een ieder uit om zondag 10 september aanstaande dit begin samen tot een goed begin te maken. Met om 10.00 uur de viering en daarna ontmoeting. Tijd om bij te praten en te luisteren naar elkaars (vakantie)verhalen en tijd om te genieten van de lunch. Rond 14.00 uur sluiten we af.

Omdat een en ander op het kerkplein gepland is, verzoeken we u elders parkeerruimte voor de auto te zoeken. De fietsenstalling blijft bereikbaar 🙂 Is vervoer voor u een probleem, laat het Maghalie weten: secretaris.vitus@upcmail.nl of telefonisch 036-8416228.

En weet u al dat u komt, fijn als u Maghalie een berichtje stuurt (handig voor lunch-inkoop), maar ook zonder aanmelding zien we u graag. U bent van harte uitgenodigd in de kerk en op het plein!