Kaartavonden

Ook dit seizoen zal er weer een vijftal avonden in De Akker zijn, waarop we gaan klaverjassen en proponeren. Er wordt weer gestreden om de gouden prop en de klaverjaswisselbeker!
Wij spelen het klaverjassen op zijn Amsterdams (dan hoef je de slag van je maat niet te troeven). En wij spelen zeker niet met het mes op tafel. Dus ook zij die een van beide spellen niet honderd procent beheersen zijn uitgenodigd om met ons mee te spelen. Ook vrienden en/of buren zijn welkom op deze klaverjas- en proponeeravonden. 

Er wordt een bijdrage gevraagd van € 2,= per persoon. Iedere spelavond staat op zichzelf en na afloop is voor eenieder een prijsje te bemachtigen. Na vijf spelavonden wordt er bij het klaverjassen en proponeren een winnaar bepaald, die naar huis gaat met de wisselbeker die een jaar in zijn/haar bezit blijft. 

De kaartavonden zijn:
zaterdag 25 november, 9 december, 13 januari, 17 februari en 17 maart.
De aanvang is 19.30 uur in De Akker.
De eindtijd: Die hangt af van het aantal potjes dat we spelen!