Wonderlijk mooi!

Eigenlijk waren we er allemaal even stil van. De kinderen van de kinderkerk vertelden na afloop van hun viering dat ze iets wilden laten zien dat te maken had met de vertelling die zij gehoord hadden. Ze schonken water (we konden het allemaal zien, gewoon water uit een waterkan) in een glas, toen moest er even een doek voor het glas (ja, zei de aartsbisschop later, dat moet bij ons ook wel eens, en dat het van binnen door gaat en dan…), iemand roerde eventjes heel goed en toen: tadaa… in plaats van water zat er, ja was het rode wijn?, in ieder geval iets anders in het glas. Wat een prachtige en wat een feestelijke verrasing! In De Akker stonden nog meer glazen met vrolijk gekleurde inhoud op tafel. Niet om van te drinken, maar om met plezier naar te kijken. Dat soort dingen doen ze ook dus, die kinderen van de kinderkerk.

Volgende week zondag 21 januari zijn ook de kinderen van harte welkom in de Regenboogkerk bij de oecumenische viering. Ook zo benieuwd waar het dan weer over gaat?