10 en 11 maart: Boekenmarkt!

Kinderboeken, kookboeken, reisboeken, poëzieboeken, info-boeken, vrome boeken, stripboeken, romans, thrillers, kerkboeken, studieboeken en ga zomaar door. Boeken dus. En ja, we lezen veel online, maar hoevelen van ons hebben niet een boek naast hun kussen liggen, zitten met een boek op de bank of lezen voor op de rand van een bed? Boeken dus.

De kinderen van de kinderkerk willen op zaterdagmiddag 10 maart en op zondag 11 maart na de viering op halfvasten, dat is de vierde zondag van de veertigdagentijd, weer een boekenmarkt houden. De boeken worden verkocht voor schappelijke prijsjes, maar wie meer wil betalen mag dat zeker doen. De opbrengst is namelijk bestemd voor het doel van de vastenactie 2018, het ziekenhuis El Salam in Beni Souef, Egypte.

Voor het 10 en 11 maart is willen de kinderen graag heel veel boeken ontvangen. Aan u de vraag dus om uw boekenkast nog eens langs te lopen en de boeken die u eigenlijk niet meer wilt lezen, meebrengt naar de kerk. Vanaf nu staan er in het portaal dozen waarin u uw boeken kunt leggen. En heeft u buren, familie, vrienden met boekenkasten: vraag ze om mee te doen en ook boeken in te leveren.
De kerk is open op de zondagochtend, maar ook tijdens de open kerk op woensdagochtend (10.30 – 12.00 uur) en zaterdagmiddag (tussen 13.00 en 16.00 uur) kunnen boeken gebracht worden.

De kinderkerk hoopt dat er dozen en dozen vol boeken zullen zijn en dat u op 10 en 11 maart er ook bij bent als al die boeken verkocht gaan worden. Zo helpen we elkaar met opruimen, met het vinden van een mooi nieuw boek en natuurlijk vooral: zo helpen we samen een beetje mee aan de zorg voor zieken in het El Salamziekenhuis.

Dus:
– graag voor 10 maart uw boeken inleveren in het portaal
– en op 10 en 11 maart weer nieuwe boeken kopen!

Op zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur en op zondag vanaf 11.30 uur tot 12.30 uur.

Boekengroet van de kinderkerk.