Ik zorg voor jou

Wat zouden Pasen en een beer met pleisters met elkaar te maken hebben? Dat wordt uitgelegd in de kinderkerk op zondag 18 februari wanneer begonnen wordt met het paasproject. Aan elk kind dat komt de vraag: Neem een pakje pleisters mee; gewone bruine of gekleurde, in rare vormen of van je favoriete held, alles mag.
In de tijd op weg naar Pasen gebeurt er van alles in de kinderkerk.
De start is op Aswoensdag met de pannenkoekenmaaltijd in De Akker, aanvang 17.30 uur.
Een daarna is er elke zondag wel iets bijzonders. Zoals de boekenmarkt op 11 maart, palmpaasstokken maken op woensdagmiddag 21 maart (14.00 – 16.00 uur), op zondag 25 maart natuurlijk Palmpasen, zaterdag 31 maart de kinderpaasnacht en dan op zondag 1 april het feest van eerste paasdag.
De kinderen van de kerk, hun vriendjes, buurjongens en buurmeisjes, kleinkinderen van parochianen, wie kind is en wil meedoen is van harte welkom!

Zijn er nog vragen, bel (06-16361622 ) of mail (yvonnehoek@live.nl) dan Yvonne.