Werken aan het Melkpad

Werken aan het Melkpad

Vanaf 23 juli tot eind augustus staan hier verschillende werkzaamheden gepland. Omwonenden hebben hier in het voorjaar al een aankondiging van ontvangen.

  • Verwijderen laad- en losvak voor de voormalige Peugeot-garage, die nu voor een slinger in de weg zorgt. Door dit vak te verwijderen, ontstaat ruimte die onder meer wordt gebruikt om het voetpad te verbreden.
  • Plaatsen 2 ondergrondse vuilcontainers op de hoek van het Melkpad met de Bussumerstraat door het GAD.
  • Het gehele wegdek krijgt een nieuwe laag asfalt.

Weekend open

Om de bereikbaarheid van het centrum te vergroten, gaat het Melkpad tijdens de zomerwerkzaamheden elk weekend open. Van vrijdagmiddag 16.00 uur tot maandagochtend 07.00 uur kan verkeer gebruik maken van het Melkpad. Op doordeweekse dagen is de weg afgesloten