Bosjes takken

Zaterdagmorgen moest de bloemengroep na een korte vergadering ‘aan de bak’. Heel veel bloemen en een nog veel grotere hoeveelheid materialen moesten omgevormd worden tot mooie bloemstukken. In het kader van duurzaamheid gaf Marc ons eerst een uitgebreid overzicht van manieren om zonder oasis (een poreus blok waarin bloemen heel handig geschikt kunnen worden) bloemstukken te maken. Daarna aan de slag met onder andere stenen, kippengaas en stokjes, bosjes takken en glazen buisjes. Het viel niet mee, de bloemen willen niet zo goed doen wat wij willen en draaien de verkeerde kant op. Maar na afloop waren we toch tevreden. We zullen zeker proberen deze methode van werken vaker te gebruiken. En zoals gezegd: we horen graag wat u ervan vindt.

Oh ja, de vergadering: we zijn blij met de inzet, het enthousiasme en de creativiteit van de huidige groep, maar … we kunnen zeker versterking gebruiken. Het is heerlijk om met bloemen bezig te zijn en de kerk daarmee te versieren tot lof en eer van onze God. Iedereen van harte welkom om het in ieder geval een keer te komen proberen.