Veelkleurige viering

Zondag 9 september is er weer kinderkerk, staan er misdienaars op het rooster en herpakken we het gewone koffiedrinken in De Akker. Tegen die tijd zullen veel van de parochianen die op vakantie waren ook weer terug zijn. De viering op die zondag sluit aan bij dat alles en na afloop is er behalve koffie ook een drankje en een hapje. Ruime gelegenheid om weer bij te praten!

Net voor de zomervakantie met de laatste kinderkerk voor de zomerstop hebben we met hulp van kijkertjes in de kerk dingen gezien die niet eerder waren opgevallen. Blijf goed om je heen kijken, blijf ontdekken, op vakantie, thuis of waar dan ook, werd gezegd. Daarna volgden vele weken met mooi weer en soms zagen we elkaar een poosje niet. Op zondag 9 september pakken we de (vlieger)draad weer op en wordt er verteld over belevenissen. In de kerk hangen nog de grote vliegers en vooral die met de regenboogkleuren zal een rol spelen. En er is een solozangeres met een toepasselijk lied.
Een bijzondere viering, aanvang 10.00 uur, waar hopelijk veel mensen bij aanwezig kunnen zijn.