In gesprek met de auteurs

Wat is de geschiedenis van de Oud-Katholieke Kerk? Hoe zit het met liturgie en spiritualiteit? Wat maakt kerkstructuur nu uit? Vragen die na het lezen van het eerder dit jaar verschenen boek ‘De Oud-Katholieke Kerk van Nederland’ mogelijk een antwoord hebben gekregen. Voor wie nog meer vragen heeft en/of voor wie het onderwerp interessant vindt, organiseert de landelijke kerk op woendag 31 oktober een avond waarop u in gesprek kunt gaan met een aantal auteurs van het boek, namelijk drs. Wietse van der Velde (kerkgeschiedenis), dr. Koenraad Ouwens (liturgie) en prof.dr. Jan Hallebeek (kerkelijk recht). De avond wordt gehouden in De Akker, begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. De toegang is vrij en er is mogelijkheid tot bijdrage in de kosten. Aanmelding: graag per email bij Peter-Ben Smit, p.b.a.smit@uu.nl.