Mee-eten? Mee vieren?

Aan Tafel & Meer: Variërend van eenvoudig doch voedzaam tot ‘wow, best culinair!’ begint om 18.15 uur de maaltijd in De Akker.  De kok – en wie dat is wisselt – bepaalt het menu. Na de maaltijd begint om 19.30 uur het viermoment in de kerk. Een beter woord weten we nog niet, maar het gaat om een moment stil te staan bij het leven, bij ons leven, bij geloof. De ene keer is dat met een gedicht, de andere keer met een afbeelding of met heel veel stilte. Tis net als bij de kok: degene die het voorbereidt kiest wat hem/haar goed lijkt. Het viermoment duur zo’n twintig of hooguit dertig minuten. Daarna is Aan Tafel & Meer weer voorbij.

Voor de maaltijd wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd met als richtbedrag 3,50 euro. En wie bij het eten graag een glas wijn drinkt, vragen we om daar even extra aan te denken bij een financiële bijdrage in de pot.
Komende zondag 28 oktober is het weer zo’n zondag van Aan Tafel & Meer. Aanmelden voor de maaltijd graag voor vrijdag 26 oktober, 17.00 uur.