Een spin in de kerstnacht: kinderviering tot plm 8 jaar

Octo de spin woont in Bethlehem op de poort naar de stad. Wanneer het winter en koud wordt, gaat hij op zoek naar een ander, warmer plekje. Maar ja, niemand wil graag een spin in huis… In de kinderkerstnacht op 24 december die om 17:00 uur begint en bedoeld is voor kinderen tot ongeveer zeven of acht jaar, gaat het verhaal  verder en weten we na afloop of het Octo lukt iets te vinden waar hij welkom is.

Vanaf 16.00 uur is het kerkplein aan het Melkpad omgetoverd kerstkerkplein. Met muziek van Beatrix Brass, met vuurkorven waarboven je heerlijke broodjes kunt bakken, met een grote kerststal met levende dieren en natuurlijk met koffie, krentenbrood en chocolademelk. Wie wil kan even engel of herder zijn en als zodanig verkleed door familie of vrienden op de foto worden gezet met de kerststal als achtergrond.

Maandag 24 december
17:00 u. Kinderkerstvering tot plusminus 8 jaar
19:00 u. Kinderkerstviering vanaf plusminus 8 jaar
21:45 u. Kerstnachtmis

De kinderkerstnacht wordt voorbereid en gevierd in samenwerking met de PKN Regenboogkerk.