Van oost & west: kinderviering 8+

Van de drie koningen uit het oosten heb je misschien al wel eens gehoord, koningin Sas (uit het westen) is nog best wel onbekend. Haar verhaal wordt verteld tijdens de kinderkerstnacht voor kinderen vanaf plm acht jaar. Natuurlijk worden er ook kerstliederen gezongen en zullen de dominee en pastoor na afloop de kinderen die dat willen, zegenen.
We hopen dat veel kinderen (en hun vaders en moeders, opa’s en oma’s, buurman en buurvrouw) langskomen om het feest van de kinderkerstnacht met ons meevieren.

Vanaf 16.00 uur is het kerkplein aan het Melkpad omgetoverd kerstkerkplein. Met muziek van Beatrix Brass, met vuurkorven waarboven je heerlijke broodjes kunt bakken, met een grote kerststal met levende dieren en natuurlijk met koffie, krentenbrood en chocolademelk. Wie wil kan even engel of herder zijn en als zodanig verkleed door familie of vrienden op de foto worden gezet met de kerststal als achtergrond.

Maandag 24 december
17:00 u. Kinderkerstvering tot plusminus 8 jaar
19:00 u. Kinderkerstviering vanaf plusminus 8 jaar
21:45 u. Kerstnachtmis

De kinderkerstnacht wordt voorbereid en gevierd in samenwerking met de PKN Regenboogkerk.