Kerstkerkplein

Als opmaat naar de kerstnachtvieringen verandert het kerkplein op maandag 24 december vanaf 16.00 uur in een sfeervol kerstkerkplein. Kramen met warme koffie, thee en hete chocolademelk, slingers van lampjes, kerstbrood en natuurlijk meezing muziek van Beatrix Brass zorgen voor de juiste stemming. Evenals vorige jaren staan jongeren in een kraam met smakelijke baksels voor bij de koffie en thee. Zij doen dat niet zomaar: de opbrengst is bestemd voor KiKa, de Stichting Kinderen Kankervrij. Van harte aanbevolen dus, die baksels. De dieren van de levende kerststal zijn ook weer aanwezig, ook de kameel als hij/zij in goede stemming is. Wie wil kan even engel of herder zijn en als zodanig verkleed door familie of vrienden op de foto worden gezet met de kerststal als achtergrond. En bij de vuurkorf is het lekker warm, daar kunnen broodjes worden gebakken. Maar let op wanneer de grote kerkdeuren opengaan en iedereen welkom is om een van de kerstnachtdiensten mee te vieren. Dan laten we het kerstkerkplein even voor wat het is en vieren we met liederen, gebeden en verhalen samen Kerstmis.

Maandag 24 december
17:00 u. Kinderkerstvering tot plusminus 8 jaar
19:00 u. Kinderkerstviering vanaf plusminus 8 jaar
21:45 u. Kerstnachtmis

De kinderkerstnacht wordt voorbereid en gevierd in samenwerking met de PKN Regenboogkerk.