Christmas Carols

Meezingen met een Christmas Carol, dat kan tijdens het Festival of Nine Lessons and Carols. Op vrijdag 21 december zal het parochiekoor St.Vitus, aangevuld met gastzangers, in deze viering uit de oude Engelse traditie veel bekende carols zingen. Een aantal carols zoals O come, all ye faithful kan meegezongen worden door alle aanwezigen. Het koor wordt gedirigeerd door Gerard de Ridder, Bob van der Linde begeleidt op orgel.

Naast de liederen klinken ook de nine lessons, de lezingen uit het Oude en Nieuwe Testament, die samen het verhaal van kerst vertellen. Die lezingen zijn in het Engels en een vertaling in het Nederlands is aanwezig.
Welkom bij deze sfeervolle viering op weg naar Kerstmis!

Datum: vrijdag 21 december
Aanvang: 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur
Toegang: gratis, er is een collecte bij de uitgang voor de Voedselbank
Adres: Melkpad 12, Hilversum