Kinderkerstnacht 2018

“Ik kwam met mijn dochter en haar beste vriendin naar de kinderkerk. Daar kwamen we erachter dat er geen draaimolen meer was…. Dat was wel een grote teleurstelling. Desondanks was de sfeer zeer gezellig. En rond 16.20 uur liep het vol. Heel snel en met heel veel jeugd. Dat was erg mooi om te zien. En iedereen wilde naar binnen. We komen nu al vier jaar en het lijkt elk jaar drukker te worden. Gelukkig konden we vooraan een plekje vinden om te zitten. De mis was prachtig – vol rumoer en zang en gezelligheid – een echte kinderkerstmis.”
Wouter en Lily

Ook de tweede kinderkerstnacht voor de iets oudere kinderen was een feest. Er werd goed meegezongen met liederen als ‘Ere zij God in onze dagen’. En behalve de grote kerststal onder de preekstoel was er ook een tweede kerststal in de kerk. Eentje die nog opgebouwd moest worden… Dat werd het begin van het verhaal over Sas die in een droom de drie wijzen ontmoet en zelf als koningin uit het Westen wordt gezien. Het verhaal van Queen Sas en ‘de drie uit Oost’ werd in een eigen bewerking uitgevoerd door een aantal jongeren van de parochie en spelers uit de Regenboogkerk.