Weer Aan Tafel & Meer

Een maaltijd, prettig gezelschap en voor wie wil een viermoment om goed mee af te sluiten. Zoiets wordt bedoeld met Aan Tafel & Meer, dat om de veertien dagen gehouden wordt in De Akker en de kerk. Zondag 3 maart is weer zo’n datum dat een ieder welkom is. De Akker gaat open om 18.00 uur en om 18.15 uur zitten we aan tafel en worden de eerste borden opgeschept. Na die zondagse maaltijd begint in de kerk om 19.30 uur het viermoment: wat stilte, een tekst, een vraag of muziek, elke keer is weer anders. Deze keer neemt Annemieke Parmentier ons hierin mee. Een mooi begin van een nieuwe week.

Wie wil mee-eten: graag aanmelden voor vrijdag 1 maart, 17.00 uur via maaltijdaanhetmelkpad@stvitus.nl. Voor de maaltijd wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd met als richtbedrag 3,50 euro. En wie graag een glas wijn drinkt bij de maaltijd: wat extra’s in de giftenpot wordt zeker gewaardeerd!