Een nieuw begin

De kinderkerk werkt in de veertigdagentijd aan het thema ‘een nieuw begin’ en elke week vinken ze een vakje op hun diploma af. Vorige week was dat: wakker worden. Als je besluit om een tuin te gaan inrichten moet je daar ook iets voor over hebben, zoals vroeg opstaan. De kinderen waren er die zondag al om 9! uur om de tuin onder de boom leeg te maken, zodat het de komende weken omgetoverd kan worden tot natuurspeeltuintje.

Vandaag werd er opnieuw gespit en diverse planten en stekjes kregen een plekje. Aardbeien, sugar snaps, primula’s en nog meer. De gieter stond al klaar om de planten van het nodige water te voorzien.

De kinderen zijn ook nog druk bezig met het vullen van hun potje voor de vastenactie: ze verkopen vier tumtummetjes voor één euro. Die snoepjes mag je dan ook zelf met witte chocopasta op het koekhuisje plakken! Zo zijn ze op allerlei manieren goed bezig, die kinderen!


1 Comment

  1. goed bezig, tuin-kinderkerk-werkers, en ook met dat knibbelknabbelsnoepjeshuisje in het kerkportaal, en ook de diploma-acties bij het altaar …, alleen dat grote ei(?) dat ik elke week zie langskomen …, dat snap ik nog niet helemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *