La Prière

Thomas, 22 en verslaafd, sluit zich aan bij een afgezonderde gemeenschap in de bergen, die geleid wordt door voormalige verslaafden. Het leven van discipline, hard werken en regelmatig gebed kost hem moeite. Hoofdrolspeler Anthony Bajon won met deze rol de Zilveren Beer op het filmfestival van Berlijn.

La Prière
Dinsdag 26 maart
Aanvang: 13.30 uur en 20.15 uur
Inleiding: Wietse van der Velde

Filmtheater Hilversum (Herenplein 5 – Hilversum)
Reserveerlijn: (035) 623 5466
Betalen kan in het Filmtheater uitsluitend via pin.
Voor actuele info: www.filmtheaterhilversum.nl

Films die je niet loslaten en aan het denken zetten. Voor de veertigdagentijd 2019 programmeert Filmtheater Hilversum in samenwerking met de Regenboogkerk en onze parochie op de zes dinsdagen in deze periode voor Pasen zes titels die zeker de moeite waard zijn om te bekijken.