Hilarisch!

Een getrouwd stel wil de dagelijkse sleur doorbreken. Er volgt een weddenschap waarbij de echtelijke taakverdeling wordt omgedraaid. Dit en nog veel meer ontwikkelingen zorgden voor een hoop misverstanden en hilarische toestanden in het toneelstuk Alweer vals alarm dat de toneelgroep van Vita Nuova vorige week donderdag en vrijdag op de planken bracht. Een daverend succes, aldus het publiek dat de spelers bedankte met een enthousiast applaus. Applaus was er ook voor Thiemo en Gery Bikker: zij  namen afscheid na veertig (!) jaar op allerlei manieren te hebben bijgedragen aan het ‘vastenavond’toneel. Een hartelijk applaus, waardering, schouderkloppen & meer!

2 Comments

  1. Geweldig te zien, dat met zoveel enthousiasme de toneelclub nog steeds door gaat.
    Hulde aan Gery en Thimo, die dit ieder jaar weer gestimuleerd hebben.
    Dat al `40 jaren lang` ! )Ik mocht bij de eerste aflevering zijn)

    Wat een geweldig stel !

    Mannie van Ditmarsch van ´t Wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *