Kletspot

Na de middagviering op Aswoensdag stonden de tafels in De Akker gedekt voor een lunch. Nadat met smaak de broodjes gegeten waren, werd er tijd genomen voor de verhalentafel. Op deze woensdag lag het gespreksonderwerp voor de hand: vasten. Uit de kletspot kwamen interessante vragen naar boven. Die zorgden voor reacties en verhalen. Over vasten vroeger, over intenties nu, over betekenis en boeten, maar dan als in heel maken van wat kapot is gegaan. Het was al over 15.00 uur dat de middag afgesloten kon worden.
Wordt vervolgd, maar dan weer met andere verhalen, op de eerste woensdag van de maand.

Woensdag 3 april: 12.30 uur korte viering, aansluitend lunch en verhalentafel in De Akker tot 15.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *