Il Vangelo Secondo Matteo

Alle gesproken woorden uit deze film van regisseur Pier Paolo Pasolini zijn letterlijk overgenomen uit het evangelie van Matteus. De lessen en expliciete ideeën van Jezus komen veelvuldig aan bod en het was Pasolini’s intentie om te laten zien hoe het volk daarop reageerde. Puur, poëtisch, een sociaal geëngageerde Jezus.
Italië, 1964, NB 137 min.

Il Vangelo Secondo Matteo
Dinsdag 16 april
Aanvang: 13.30 uur en 20.15 uur
Inleiding: Jurjen Zeilstra

Filmtheater Hilversum (Herenplein 5 – Hilversum)
Reserveerlijn: (035) 623 5466
Betalen kan in het Filmtheater uitsluitend via pin.
Voor actuele info: www.filmtheaterhilversum.nl

Films die je niet loslaten en aan het denken zetten. Voor de veertigdagentijd 2019 programmeert Filmtheater Hilversum in samenwerking met de Regenboogkerk en onze parochie op de zes dinsdagen in deze periode voor Pasen zes titels die zeker de moeite waard zijn om te bekijken.