Een volle zaal en enthousiast applaus: opnieuw slaagde Vita Nuova erin om een klucht vol verwarring, achterdocht èn romantiek op de planken te zetten. In het toneelstuk ‘Ik neem deze man!’ speelde in deze uitvoering de Hilversum Cityrun een belangrijke rol. Hoe herkenbaar voor de aanwezigen!

De vijf spelers werden na de slotscène bedankt door een beduusde pastoor; zo’n parochie-avond had hij nog niet eerder meegemaakt! Alle waardering voor de inzet van spelers en degenen die niet op het podium stonden maar mede de voorstelling mogelijk hadden gemaakt.
Een extra applaus was er voor Herman, die behalve het spelen van de rol van agent Toby ook regisseerde. Herman is ook degene die over een paar maanden alweer op zoek gaat naar een nieuw toneelstuk en daarvoor ettelijke scripts doorneemt.

Na de voorstelling vond de trekking van de loterij plaats. In de pauze waren flink wat loten verkocht en er werden dan ook flink wat prijzen gewonnen! Een deel van de opbrengst van de loten is bestemd voor het vastenproject 2020.
Al decennia lang is toneel onderdeel van de ‘vastenavond’ van de parochie. Vita Nuova wil graag ook de komende jaren die traditie hoog houden. Wie zin heeft om mee te doen met spelen of liever achter de schermen meehelpt, neem contact op met Vita Nuova!( ok-vitanuova@hotmail.com)

2 Comments

  1. Wat een mooie avond moet dat geweest zijn, hoop in de toekomst er eens bij te zijjn, groetjes, Bert Brouwer.

  2. geweldige avond! (maar hoe doortrapt kunnen vrouwen zijn, hè …, mijn vrouw heeft mij destijds trouwens eigenlijk ook wel op zo’n manier ingepalmd …! 🙂 🙂 🙂 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *