NB Helaas geen NLdoet

Het Oranje Fonds roept deelnemende organisaties aan NLdoet op hun activiteiten uit te stellen. En ook wij geven gehoor aan deze oproep. Geen gezamenlijk werken aan de moestuin komende vrijdag en zaterdag dus. Jammer, maar vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus wordt het niet verantwoord geacht zo samen aan de slag te gaan.

Graag een andere keer weer dit:

Heel Nederland doet en staat op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart in het teken van NLdoet, een initiatief van het Oranje Fonds. Ook onze kerk doet dit jaar mee met het opnieuw inrichten van onze (kinderkerk-)moestuin naast De Akker. We hebben al hulp gehad van Urban Farming 035 en hopen er een buurtmoestuin van te kunnen maken!

De groente die nu nog in de tuin staat, wordt eruit gehaald en maakt plaats voor zes bakken. In elke bak zal iets anders gezaaid of geplant worden. De tuin wordt opgehoogd met compost, er komen looppaden en tegen de muur van De Akker gaan planten als braam klimmen.

de moestuin van vóór 13 maart…

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart van 9:30 – 11:30 uur zijn we aan het werk in de tuin. Wie ook komen: een aantal Hilversumse brandweermannen! Elk jaar doet de brandweer mee met NLdoet en in 2020 zijn ze bezig op drie projecten waarbij Urban Farming 035 betrokken is. Zoals bij onze moestuin!

Kom ook langs om te helpen – aanmelden kan via NLdoet – of om de werkers aan te moedigen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *